Take-away tijdens de coronacrisis

De afhaaldienst blijft bestaan als extra service op dinsdag, woensdag en donderdag: wij maken pakketjes klaar die u kan komen afhalen.

• Zoek in de catalogus de titels die u wil ontlenen. Controleer ook de beschikbaarheid. U kan kiezen uit de volledige collectie: zowel boeken, strips, tijdschriften als dvd’s.
  • Stuur ons een mailtje of bel naar 09 282 87 87. Wij hebben de titel en de auteur nodig. U mag gerust meerdere items aanvragen. Geef ook uw naam + voornaam + bibliotheekkaartnummer (of rijksregisternummer) door.
  • Wij verwittigen u wanneer het pakketje klaarligt. Kom niet naar de bib zonder afspraak. Het afhaalpunt is de garage (het gebouw links achter de bibliotheek). Gelieve het binnen de 2 dagen te komen afhalen tijdens de kantooruren.

Wil u materialen terugbrengen?

• Dat kan via het afhaalpunt in de garage. Deponeer uw materialen in de dozen die daar staan.
  • De materialen die teruggebracht worden gaan een aantal dagen in quarantaine. Zolang blijven ze dus nog op uw kaart staan.

We proberen met deze minimale dienstverlening tegemoet te komen aan de vraag naar leesvoer. We volgen de ontwikkelingen verder op en kunnen op elk moment wijzigingen doorvoeren in de afhaalprocedure of deze dienstverlening stopzetten.

In de mate van het mogelijke nemen we voorzorgsmaatregelen, maar onze materialen zijn niet steriel. Naar de bib komen en materialen uitlenen gebeurt op eigen risico.