Op zoek naar een fictieboek dat echt bij je past?

Met Mijn Leestipper, de gloednieuwe dienst van de bib, weet je altijd wat gelezen. Je krijgt elke maand persoonlijke leestips recht uit de collectie van de bib.

Goesting in een boek dat echt bij je past?

Als lid van de bib kan je vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor leestips op maat. Deze dienst helpt je een keuze te maken uit de collectie Nederlandstalige romans voor volwassenen.

De leestips zijn speciaal voor jou geselecteerd, naar jouw eigen smaak en voorkeur, recht uit de collectie van de bib. Om je te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van je leenhistoriek en leesprofiel. Elke maand adviseert Mijn Leestipper je 30 fictieboeken op jouw leest geschoeid. Als je dat wil, krijg je maandelijks een e-mail als er nieuwe leestips klaarstaan.

Inloggen kan eenvoudig met je Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Benieuwd welke boeken echt bij jou passen? Ontdek het op Mijn Leestipper