Boek
Nederlands

De bezemstaf van de Belleheks

Marc De Bel (auteur), Jan Bosschaert (illustrator)
+1
De bezemstaf van de Belleheks
×
De bezemstaf van de Belleheks De bezemstaf van de Belleheks
In de reeks:
Blinker; 5
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Blinker en Nelle nemen deel aan de jaarlijkse dropping van de Kruisemse Heemkundige Kring. Die lijkt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen, zeker wanneer onze twee helden ook nog eens verdwalen. Tot ze, net zoals in een sprookje, in het donkere bos een lichtje zien en ze ‘toevallig’ op een Wiccafeest belanden. Maar... Toeval bestaat niet. Het Lot geeft je vaak een duwtje in de rug. Dit d
Titel
De bezemstaf van de Belleheks
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Jan Bosschaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Houtekiet, 2020
172 p. : ill.
ISBN
9789089248855 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Hendryckx

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikkel (Infodok, 5e druk 1999)
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties