Boek
Nederlands

Fantasia. XV, Het leger der onzichtbaren

Geronimo Stilton (auteur), Silvia Bigolin (illustrator), Carla Debernardi (illustrator)
Een rijk in gevaar, een oude legende en een kostbaar gestolen voorwerp! Een onzichtbaar leger rukt op om Fantasia aan te vallen. Het enige wat het rijk kan redden is de Imperium Kroon, die verborgen ligt op een ver en ontoegankelijk eiland, en je raadt het al… Geronimo moet die gaan zoeken. Wordt dit de grootste uitdaging ooit voor Geronimo? Gaat het hem ook dit keer weer lukken?
Titel
Fantasia. XV, Het leger der onzichtbaren / Geronimo Stilton ; ill. Silvia Bigolin, Carla Debernardi [e.a.]
Auteur
Geronimo Stilton
Illustrator
Silvia Bigolin Carla Debernardi
Vertaler
Loes Randazzo
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
L'impero della Fantasia
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2020
317 p. : ill. ; 3D-bril
ISBN
9789059248540 (hardback)

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties